WEKO3
アイテム
味覚感受性を評価した2 型糖尿病患者への高分子フコイダン経口剤の無作為化プラセボ対照試験
https://repository.lib.tottori-u.ac.jp/records/5928
https://repository.lib.tottori-u.ac.jp/records/5928c04544e3-717e-4ce1-9615-5e9240b81374
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2020-03-11 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | 味覚感受性を評価した2 型糖尿病患者への高分子フコイダン経口剤の無作為化プラセボ対照試験 | |||||
| 言語 | ja | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | A randomized placebo-controlled trial of an oral preparation of high molecular weight fucoidan in patients with type 2 diabetes with evaluation of taste sensitivity | |||||
| 言語 | en | |||||
| 言語 | ||||||
| 言語 | eng | |||||
| 資源タイプ | ||||||
| 資源タイプ | doctoral thesis | |||||
| アクセス権 | ||||||
| アクセス権 | open access | |||||
| 著者 |
酒井, 千恵子
× 酒井, 千恵子× Sakai, Chieko |
|||||
| 学位名 | ||||||
| 言語 | ja | |||||
| 学位名 | 博士(保健学) | |||||
| 学位授与機関 | ||||||
| 学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
| 学位授与機関識別子 | 15101 | |||||
| 言語 | ja | |||||
| 学位授与機関名 | 鳥取大学 | |||||
| 学位授与年月日 | ||||||
| 学位授与年月日 | 2019-03-01 | |||||
| 学位授与番号 | ||||||
| 学位授与番号 | 甲第37号 | |||||
| 権利 | ||||||
| 権利情報 | 注があるものを除き、この著作物は日本国著作権法により保護されています。 / This work is protected under Japanese Copyright Law unless otherwise noted. | |||||
| 情報源 | ||||||
| 関連名称 | Chieko Sakai, Sunao Abe, Minoru Kouzuki, Hisashi Shimohiro, Yoshie Ota, Hironori Sakinada, Tatsuo Takeuchi, Tsuyoshi Okura, Takeshi Kasagi, Keiichi Hanaki, A Randomized Placebo-controlled Trial of an Oral Preparation of High Molecular Weight Fucoidan in P | |||||
| 関連サイト | ||||||
| 識別子タイプ | URI | |||||
| 関連識別子 | http://www.lib.tottori-u.ac.jp/yam/yam/yam62-1/62-1contents.html | |||||
| 関連名称 | http://www.lib.tottori-u.ac.jp/yam/yam/yam62-1/62-1contents.html | |||||
| 関連サイト | ||||||
| 識別子タイプ | URI | |||||
| 関連識別子 | https://www.jstage.jst.go.jp/article/yam/62/1/62_2019.03.003/_article/ | |||||
| 関連名称 | https://www.jstage.jst.go.jp/article/yam/62/1/62_2019.03.003/_article/ | |||||
| 著者版フラグ | ||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||