Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2020-12-16 |
タイトル |
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言語 |
ja |
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タイトル |
中学校における「米の食べ方と文化」の授業 |
タイトル |
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言語 |
en |
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タイトル |
Learning of Food Style of Rice and Culture in Junior High School |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
米の食べ方と文化 |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
授業実践 |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
中学校 |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Food Style of Rice and Culture |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Teaching Plan and Practice |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Junior High School |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
米の食べ方と文化 |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
授業実践 |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
中学校 |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Food Style of Rice and Culture |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Teaching Plan and Practice |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Junior High School |
資源タイプ |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
アクセス権 |
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アクセス権 |
metadata only access |
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アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_14cb |
タイトル(ヨミ) |
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その他のタイトル |
チュウガッコウ ニ オケル コメ ノ タベカタ ト ブンカ ノ ジュギョウ |
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言語 |
ja-Kana |
著者 |
山田, 智子
藤田, 宏美
陶, 健
余語, 宗紀
池田, 和幸
森本, 順子
鳥井, 葉子
Yamada, Tomoko
Fujita, Hiromi
Tao, Jien
Yogo, Munenori
Ikeda, Kazuyuki
Morimoto, Junko
Torii, Yoko
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著者所属 |
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教育学研究科家政教室 |
著者所属 |
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教育学研究科家政教室 |
著者所属 |
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教育学研究科家政教室 |
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教育学研究科家政教室 |
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教育学研究科家政教室 |
著者所属 |
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教育学部付属中学校 |
著者所属 |
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家庭科教育教室 |
著者所属(英) |
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en |
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Graduate School of Education, Home Economics Education |
著者所属(英) |
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en |
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Graduate School of Education, Home Economics Education |
著者所属(英) |
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en |
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Graduate School of Education, Home Economics Education |
著者所属(英) |
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en |
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Graduate School of Education, Home Economics Education |
著者所属(英) |
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en |
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Graduate School of Education, Home Economics Education |
著者所属(英) |
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en |
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Junior High School attached to Tottori University |
著者所属(英) |
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en |
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Department of Home Economics Education |
抄録 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
The purpose of this study was to construct a teaching plan and practice for food style of rice and culture in junior high school. The subject were 39 junior high school students. The results were as follows: 1. They understood the appropriate cooking operation for the kind of rice through experimental cookeries. 2. It was necessary to advance their interest to cross-cultural understanding of food in this plan. |
書誌情報 |
ja : 鳥取大学教育学部研究報告. 教育科学
en : The journal of the Faculty of Education. Educational science
巻 40,
号 1,
p. 115-125,
発行日 1998-06-30
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出版者 |
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出版者 |
鳥取大学教育学部 |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
02878011 |
書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00174563 |
権利 |
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権利情報 |
注があるものを除き、この著作物は日本国著作権法により保護されています。 / This work is protected under Japanese Copyright Law unless otherwise noted. |
情報源 |
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関連名称 |
鳥取大学教育学部研究報告. 教育科学. 1998, 40(1), 115-125 |